Oneindig veel speelplezier met speeltoestel Daan

Speeltoestel Daan is een speeltoestel waarmee elk kind veel speelplezier gaat hebben. Het speeltoestel bestaat uit een houten speeltoren met trap, glijbaan en twee schommels. De vele onderdelen en verwisselbare accessoires van dit speeltoestel zorgen ervoor dat elk kind, jong en oud, veel speelplezier aan speeltoestel Daan heeft.

Een glijbaan met wateraansluiting

De drie meter lange glijbaan van speeltoestel Daan is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in blauw, rood, groen of violet. Ook bevat de drie meter lange glijbaan een wateraansluiting. Dit betekent dat er op warme dagen een tuinslang aangesloten kan worden op het speeltoestel. Hierdoor kunnen kinderen wanneer het buiten eigenlijk veel te warm is om te spelen, toch buiten spelen op hun speeltoestel. Het water zorgt dus voor nog meer speelpret en mogelijkheden.

Verwisselbare accessoires

Speeltoestel Daan van SwingKing bevat meerdere verwisselbare accessoires. Bij het originele speeltoestel worden een telescoop, handgrepen en een stuurwiel geleverd. Hierdoor is het voor de kinderen mogelijk om te spelen alsof ze piraten zijn op een groot schip en kunnen ze hun fantasie tot uiting brengen. Zo zijn er stuurwielen in meerdere kleuren te koop, waardoor je ook meerdere stuurwielen op het speeltoestel kunt monteren. Ook zijn er accessoires zoals een benzinepomp, een piratenstuurwiel, een brievenbus, een verrekijker of een telefoon. Voor de echte wat oudere acrobaatjes is het zelfs mogelijk om een duikelstang toe te voegen aan het speeltoestel.

Een schommel met meerdere mogelijkheden

Net zoals dat er verschillende accessoires te koop zijn, zijn de opties voor schommels ook eindeloos. Bij het speeltoestel worden twee standaard schommelzitjes met bevestigingsmaterialen geleverd. Maar er zijn nog veel meer opties dan de standaard zitjes. Zo zijn er schommelzitjes in een andere kleur beschikbaar of misschien vind je een schommelzitje van hout wel leuker. Ook zijn er verschillende schommelzitjes voor baby’s verkrijgbaar. Een verstelbare netschommel is ook heel leuk om aan speeltoestel Daan te bevestigen. Deze schommels zijn er ook nog in verschillende maten, zodat je dit kan afstemmen op de leeftijd van je kinderen. Tevens is een schommeldisk erg leuk om toe te voegen. Of kies voor een duoschommel zodat je samen met je kind of je kinderen samen kunnen schommelen.